280113

Top priority

Panasonic Lumix GX1

Jeg har længe brugt Panasonic Lumix kameraer og fornyligt afholdte jeg i samarbejde med Panasonic og Kenneth et hyggeligt blog event for at teste og afprøve bla. GX1.

Det er gået hen og blevet min favorit af flere grunde, mange af dem er også gældende for andre Panasonic Lumix produkter, og det er at de er lækre i designet – både for mine øjnes skyld, men også i den daglige brug. De er handy, kommer med en strop og vejer ikke så meget. Derudover har Panasonic Lumix en rigtig god auto funktion, som jeg benytter ofte – især på farten, hvor jeg hellere vil tage en masse billeder, end at stå og fedte med iso og hvad ved jeg. Det er til gengæld en anden fordel – der er uendelige indstillinger og manuelle funktioner, så når jeg har tid, så kan jeg prøve mig frem og få nogle rigtig gode resultater.

For mig er muligheden for auto og manuelle indstillinger virkelig vigtigt, især da jeg ikke er prof, men samtidig gerne vil øve mig med lidt mere avancerede indstillinger. Helt praktisk så må jeg også nævne at jeg bruger mit kamera hver dag og jeg oplader det 1-2 gange om måneden, det er altså et killer batteri.

At GX1 er blevet min favorit er dels at det opfylder stort set alle de basale krav til hvad jeg skal bruge i et kamera og så kan det lige det mere, som jeg skal øve mig i. At det er et systemkamera, hvor selve huset er forholdsvis småt, men objektivet er udskifteligt, giver bare endnu flere muligheder. Jeg bruger for det meste en 14-42 mm standard objektiv, som kommer med kameraet, eller et 25 mm fast objektiv – for at få billeder med den der dybde i – ægte blogger stil! Kameraet er uden tvivl min vigtigste følgesvend til modeugen og jeg er bare glad for at GX1 skal være ved min side!

I have used Panasonic Lumix cameras for a long tine, and recently i hosted a nice blog event to test and try GX1 in collaboration with Panasonic and Kenneth Nguyen.

It has become my favorite for several reasons, many of them are also applicable to other Panasonic Lumix products, and that is that they are very attractive  and functional in design – both for my eyes sake, but also in a daily use. They are handy, comes with a strap and do not weigh a ton. In addition, the Panasonic Lumix has good auto mode, which I use often – especially on the road where I would rather take a lot of pictures, but to stand and fuck up the iso and what do I know. It is, however, another advantage – there are endless options and manual functions, so when I have time,  I can try them out and get some really good results.

For me, the possibility of auto and manual settings are really important, especially since I’m not pro, but want to exert myself with a little more advanced settings. I must also mention that I use my camera every day and I charge it 1-2 times a month, so it is a killer battery.

The GX1 has gotten to be my favorite since it fulfills all the basic requirements for what I need in a camera and then it can do even more. The fact that it is a system camera, where the camera house is relatively small, but the lens is interchangeable, just gives even more options. I use mostly a 14-42 mm standard lens that comes with the camera or a 25 mm fixed lens – to get pictures with that blurry depth – true blogger style! The camera is without a doubt my most important companion for fashion week and I’m just happy for GX1 to be by my side!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

280113