hi sunday

mon day school day

Mandag morgen har nu aldrig været min kop the, men selvom jeg er helt krøllet af træthed og mest af alt bare vil blive under dynen, så virker denne her dag ikke så slem. Nu skal jeg i skole – sydhavnen i solskin er nu det bedste. Ps. så har jeg jo holdt min uddannelse tophemmelig, men nærmer mig min bachelor, så måske det var på tide at skrive lidt om det? Har i nogen bud på hvad det kunne være?

Monday morning was never my favorite, But today seems okay – even though i wanna stay in and sleep for ever. Now i gotte go to school – my university is in a place called Sydhavnen in Copenhagen, and it’s beautiful in this sunny weather. Btw. i have been keeping my studies a secret so far, but since i’m gonna get my bachelors degree soon, i thought it might be time to reveal the mystery? Do you have any clue?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

hi sunday