150313

River & Raven

Lækker strik fra Aiayu

Baserange & coffee

Veja sneakers og fine neglelakker.

Seje bukser fra Aiayu.

Nudie jeans.

I går var jeg forbi den fine webshop River & Raven, som stylist Regitze Bay har åbnet, med visionen om at gøre det bæredygtige valg, til det naturlige valg, når man shopper. Regitze har samlet et virkelig lækkert udvalg af brands og produkter der lever op til dette. For bæredygtighed betyder ikke at vi skal gå ned på design, kvalitet eller komfort for den sags skyld. Det handler bare om hvordan tingene bliver gjort. Fx. Så transporterer Veja deres sneakers gennem Paris, til deres lager, via Seinen i gamle tønder – istedet for at køre dem i bil. Nudie jeans har droppet de store container skibe og benytter sig af toge, til at transportere deres produkter. Jeg kan godt lide tanken om denim toge og sneakers floden i Paris. Alle mærkerne har nogle fascinerende historier og det er ret inspirerende at høre om dem der gør noget andet. Især hvis det er til det bedre. Tag et kig forbi River & Raven webshoppen og se hvad du synes – jeg vil i hvert fald vende tilbage.

Yesterday I visited the awesome webshop River & Raven, founded by stylist Regitze Bay, with the vision to make sustainable choices, the natural choice when shopping. Regitze has assembled a really cool selection of brands and products that live up to this. Sustainability does not mean that we should go down on design, quality or comfort for that matter. It’s just how things are done. Eg. Veja shipd their sneakers through Paris, via the Seine in old barrels – instead of driving. Nudie jeans uses trains to transport their products. I like the idea of denim trains and a river full of sneakers in Paris. All brands have some fascinating stories and it’s pretty inspiring to hear about them doing something else. Especially if it’s for the better. Take a look at the River & Raven webshop and see what you think – I will certainly return.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

150313