the big and the little green one

170313

Wood Wood little bear jacket & LOVE tee, Diesel Skinzee jeans, Ray Ban Meteor & Reebok sneaks.

Er lige kommet hjem fra 3 kolde timer i solen på Nørrebro på Tikkie og Sidsel. Der blev luftet hund, drukket kaffe, spist kage og bare snakket. Tidligere i morgen var jeg i Go’ Morgen Danmark for at snakke om sneakers til piger – hvis i vil se det, kan i gøre det her.

Just came home from three freezing hours in the sun with Tikkie and Sidsel. We walked some dogs, drank some coffee, had some cake and just talked and talked. Earlier this morning i was in Go’ Morgen Danmark, danish weekend tv-show, to talk about sneakers and girls – if you wanna see it, go here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the big and the little green one