Wackerhaus hos Berg Shop

office day

Idag har jeg total kontor dag, men da jeg ikke har noget kontor, så pisker jeg rundt på min cykel med Winston i cykelkurven og holder møder hid og did. I anledningen af alt den sol har jeg taget helt sort tøj på, jeans og læderstøvler. Ha.

Today is office day, but since i don’t have an office, i’ll be biking around with Winston in the bike basket and having meetings. Since the weather is so incredibly nice and warm, i have picked out a completely black outfit with jeans and leather boots. Lol.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wackerhaus hos Berg Shop