230513

don’t think about it.

Weehu jeg har endelig afleveret min BA! Jeg cyklede hen på mit universitet i bragende solskin og skrev under på at ‘det her er min BA og den er lidt over 100.000 anslag og nu vil jeg chille’… så kom der lige en eksamens dato, der skabte lidt stress og lidt glæde over at jeg faktisk har sommerferie om 14 dage. Snupper lige en 3 dages opgave og to mundtlige eksaminer inden.. og en tur til Berlin. Jeg er faktisk allerede bagud med min læsning eftersom den skulle være startet samme dag som jeg afleverede.. nå ja. Nu skal der ske ting som at jeg skal rydde op i min lejlighed, lege med min hund, til fødselsdag og måske drikke vin på nogens altan. I går var jeg til cocktail party hos min far (!), så outfit kommer senere.

Turned in my BA this thursday! Hello freedom and som more examns…! Now i have to clean up my apartment, play with my dog, celebrate my friends bday and maybe have some wine at someones balcony.. Yesterday i was at my dads cocktail party (!) so an outfit will come later.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

230513