#fredesblogbikeguide

Finders Keepers

Jeg har fundet de bedste ting i mit klædeskab (som jeg kan undvære eller som min kæreste har beordret væk) og sammen med nogle af mine BISOU kollegaer sælger vi ud på Finders Keepers. SÅ kig forbi, tag kontanter med eller mobile pay – så smart jo! Søndag tager jeg tørnen på Vesterbro og sammen med min veninde har jeg en stand på Rita Blå’s lopper på Sønder boulevard. Most def. en weekend i loppens tegn.

Vi ses!

Ps. hvis du er lyn hurtig så kig forbi BISOUs facebook og se hvordan du kan vinde to VIP billetter til Finders Keepers.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#fredesblogbikeguide