checks

Ganni jacket, Whistles top (affiliate), iPhone cover (affiliate), Asics Gel Lyte III (affiliate) & Comme des Garcons wallet from Wood Wood.

Jeg har det (som så mange andre) ret vildt over tern. Vil gerne have dem og vil gerne mikse dem. Toppen fra Whistles ville være perfekt til andre ternede ting eller jeans eller faktisk hvad som helst. Jeg holder stadig skarpt øje efter de matchende bukser som jeg håber komme på Asos snart! Har en rabatkode jeg gerne vil bruge! Hvilke ternede ting vil gå for dette efterår?

I’m feeling checks pretty much this fall (like everyone else…) but i need them and i wanne mix them. The top from Whistles is really growing on me and i think it would be perfect for pretty much everything. I’m still keeping an eye on the matching pants, i hope they will be on Asos soon.. i have a discount code i wanna use! What tartan prettiness will you be buying for this fall?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANSK outlet