BREAK THE HABIT

170913

DANSK bomber jacket and pants, Stella McCartney shoes, Ray Ban sunnies and Savannah Wild bag.

Jeg skal lige vænne mig til brede bukser (min kæreste kalder dem konsekvent for karate bukserne), men jeg synes altså de fungerer ret godt. Disse er fra DANSK og er i butikkerne nu. Men en strømpe klarer de snildt vinteren også. Bomber jakken er endelig kommet i butikkerne også – havde den på under modeugen og fik mange henvendelser. Ørnen er landet, så smut forbi DANSK hvis du heller ikke kan undvære den her til efteråret.

I really have to get used to these wider trousers, and even though my boy friend calls them Karate pants, i think they work! These are from DANSK and they just landed in stores along side this bomber jacket. I wore it during fashion week and it got so many comments, so if you want it for fall, stop by DANSK – i’m sure it won’t be there for long.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BREAK THE HABIT