210913

Coats coats and more coatsDet er virkelig ved at være frakke vejr og derfor fortabte jeg mig selv i Asos glimrende udvalg – som så oven i købet er sat ned med 60% Mine favoritter denne sæson er uldfrakker, gerne lidt boxy, herre inspirerede og så må jeg have fingrene i en duffelcoat – gerne den lyseblå! Og så synes jeg altså altid at Asos pigerne ser så pæne ud.. sådan vil jeg gerne se ud! Nå men de 60% starter altså i dag og gælder til i morgen formiddag, hvis i skulle blive fristet? Se flere frakker her og nyd jeres søndag!
It’s coat time and Asos have 60% off so i got lost in their selection and picked out 9 perfect coats. I need a boxy wool coat and a duffel coat for sure. And how nice does these Asos girls look? I always wanna look like them! The 60% discount starts today and is available until tomorrow at 11 am, should you be tempted..? See more coats here and enjoy your sunday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

210913