021013

031013: DANSK design talent Magasin prisen

Leather jacket from Diesel & dress from Nué Notes.

Mit outfit fra igår hvor jeg var til DANSK design talent Magasin prisen på Statens Museum for Kunst. Anne Sofie Madsen vandt året pris og 500.000 kr. med en virkelig smuk og helt vild kollektion. Jeg havde været så heldig at låne den lange blonde kjole fra Nué Notes som pådrog sig en hel del opmærksomhed. Jakken er fra Diesel og jeg synes det hørte sig til med en lidt mere grov jakke til den smukke kjole.

This is what i wore yesterday at the DANSK design talent Magasin prisen at Statens Museum for Kunst. Anne Sofie Madsen was the winner of the 500.000 dkk and she did an amazing collection, so cool and different. I’d been so lucky to borrow this lace dress from Nué Notes and to top it off i wore a short jacket from Diesel.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

021013