Denim and fluffy

Hoss Intropia AW13: Amalienborg

Look1; turtleneck & green pants. Look2; fake fur, embellished top & nude pants (similar here).

For knapt 2 uger siden brugte jeg en hel dag i selvskab med Hoss Intropias danske team fra Klix Kommunikation, make up artist Henrik Steen og fotograf Ditte Capion. Vi skød 6 looks med Hoss Intropias AW13 kollektion som jeg havde stylet. Her er de to første looks som vi skød ved Amalienborg, et af mine yndlingssteder i København. Det har været så sjovt at arbejde med et brand som Hoss Intropia der har en kæmpe kollektion og så mange vilde ting. Tjek lige de grønne bukser og den hvide pimp pels <3 Jeg brugte mine egne sneakers og prøvede at kombinere min egen meget drengede og afslappede stil med deres mere feminine pieces. Jeg er rigtig tilfreds og så glad for at de bare var total med på min ideer om Vans, pimp jakker og 70’er looks. Jeg poster billeder af de andre looks i den kommende uge.

This is the first two looks i did with Hoss Intropia. I spend a day with their amazing danish team from Klix Kommunikation, make up artist Henrik Steen and photographer Ditte Capion. I styles the AW13 collection with my own sneakers and tried to combine my style with Hoss Intropias colorfull and feminine universe. I’m really pleased with the result, and i’m so happy that they went with my worn out Vans and 70’ies look. I’ll show you more in the upcoming week.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Denim and fluffy