A.P.C. + Carhartt: Final

171013: Carroll Gardens

Altewai Saome jacket, Isabel Marant Etoile shirt, Diesel Skinzee jeans, Stella McCartney shoes & Kaibosh sunnies.

I går brugte vi hele dagen i Brooklyn i Greenpoint og Carroll Gardens. Først morgenmad på Five Leaves og så kiggede vi på huse og Halloween udsmykninger og butikker på Smith Street. Senere tog vi LES og spiste Salty Pimps og Bea Arthurs og fik det lækreste kinesiske mad på Mission Chinese Food. Senere tog vi på TØRST i Brooklyn og ventede uendeligt lang tid på L toget hjem. Perfekt dag!

Yesterday we spent all day in Broolyn. Started out with breakfast at Five Leaves and then chilled in Carroll Gardens and on Smith St. Later we headed to LES to eat Salty Pimps and Bea Arthurs and then we had dinner at Mission Chinese Food and beers at TØRST in Brooklyn, and waited forever to get home with the L train. Perfect day!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A.P.C. + Carhartt: Final