KBH tee

BISOU pour Won Hundred: a closer look

Jeg må indrømme at det har været en meget spændende udfording at lave et designsamarbejde. Det er ikke lige det jeg sidder og laver til hverdag og min forestilling om at sidde i et eller andet atelier og gennemgå stofprøver og udvælge farver er nok ikke så realistisk. Men det har været det mest spændende projekt nogensinde. Jeg er ret heldig at have de bedste kollegaer i BISOU og så arbejder der nogle seje typer hos Won Hundred som har guidet os hele vejen igennem. Jeg synes det har været så spændende at få et indblik i hele processen fra min underlige håndtegning til arbejdstegninger, stofprøver, farveskalaer, lynlåse, samples, fittings og look book. Meget af det kender jeg fra mine 8 år hos DANSK men, det er noget helt andet selv at have fingrene i det kreative på den her måde. Vores overvejelser omkring metarialer, detaljer, salgsbarhed, farver og look er noget jeg hele tiden har i baghovedet men det er først nu at det rigtig går op for mig at man som kunde jo slet ikke skænker hele den proces en tanke. Hvorfor er den skjorte ternet, hvordan blev den lyseblå farve udvalgt (jeg lover jer der er mange blå nuancer i et pantone kort) og hvorfor er den lynlås sølv og ikke guld, eller messing? Det er ikke fordi de overvejelser skal udpensles men det er alligevel meget sjovt at tænke på…
Oven for ser i lidt billeder fra vores arbejde, både tidligt i processen og fra vores lookbook. Hvad synes i om det?
Husk at vi holder launch på torsdag i Magsin du Nord (Won Hundreds afdeling), så kom og sig hej, shop, drik en drink og spørg endelig hvis der er noget vi kan fortælle om kollektionen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KBH tee