CPH DOX: Mademoiselle C

Sunday: Blickfang Copenhagen

Copenhagen cup and bowl from Broste, candle from By Malene Birger & H&M.

Holder mega meget søndag i dag. Har været til yoga, groomet winston og spist franske vafler. I aften er det Mortens Aften round 2 med and og æbleskiver og Broen (jeg er en gammel dame der elsker krimier og alt hvad der bliver sendt i tv’et kl. 20.00 søndag aften). Lige for tiden består min hverdag af uni projekter, blog, bisou og Blickfang. Jeg har nemlig arbejdet for Blickfang Copenhagen de seneste 2 måneder i forbindelse med deres messe i den kommende weekend i Øksnehallen.

Blickfang er en design messe for alle – det er nemlig ikke for indkøbere eller presse (altså, ikke kun), det er nemlig for alle os forbrugere. Blickfang Copenhagen har over 100 udstillere som er danske og udenlandske kunstnere og designere. I år er Blickfang også gået sammen med Finders Keepers om en slags POP UP shop med 12 udvalgte danske talenter – glæder mig virkelig til at se dem. Hvis i har lyst til at læse mere så følg Blickfang på facebook her og instagram @blickfangcph hvor der er opdateringer om designere, praktisk information og alle mulige andre ting.

OG hvis du godt kunne tænke dig at komme til Blickfang Copenhagen så skal du bare tjekke min instagram @fredesblog hvor jeg i samarbejde med Muuse (som selvfølgelig også udstiller på Blickfang) udlodder 2 billetter.

Jeg finder vinderen på onsdag d. 13. November kl. 12.00

Totally sunday chilling today. Did yoga, groomed winston and ate French waffles. Tonight is Morten’s Evening part 2 with duck and danish Æbleskiver and a danish thriller Broen (I’m an old lady who loves thrillers and everything that is on the TV at 8pm on a Sunday evening). Right now my life consists of university projects, my blog, Bisou and Blickfang Copenhagen. I have been working for Blickfang Copenhagen during the last 2 months with their trade show this coming weekend in Øksnehallen.


Blickfang is a design fair for everyone – it is not for buyers or press (ie, not only), it is in fact for all of us consumers. Blickfang Copenhagen has more than 100 exhibitors who are Danish and foreign artists and designers. This year Blickfang also teamed up with Finders Keepers on a kind of POP UP shop with 12 selected Danish talents – i’m really looking forward to check them out. Please feel free to read more about Blickfang on facebook here and instagram @blickfangcph where you can get updates on designers, practical information and all sorts of other things.


AND if you really would like to go to Blickfang Copenhagen then you should check out my instagram @fredesblog where I , in collaboration with Muuse (which of course also will be exhibiting at Blickfang Copenhagen ) will give away 2 tickets.
I will find the winner on Wednesday
November 13th at 12.00

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH DOX: Mademoiselle C