Hoss Intropia video

Luxury pack: Adidas ss14

Adidas Originals SS14 Luxury pack

1. December lander Adidas Originals luxury pack i butikkerne. 4 klassiskere har fået en luxus make over og kollektionen består af Stan Smith, Gazelle, Basket Profi og ZX500. Italiensk læder og prægninger af skæl, slange og haj, og fjer kan nu findes på dine fødder. Jeg er total hooked på sneaker luxury.

December 1st Adidas Originals luxury pack hits stores. 4 classics have been given a luxury make over and the collection consists of Stan Smith, Gazelle, Basket Profi and ZX500. Italian leather and embossing of scale, snake and shark, and feathers can now be found on your feet. I’m completely hooked on sneaker luxury.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hoss Intropia video