SIXAMES

Work space

Nomess har designet en serie af kontorartikler og notesbøger som de kalder Work Space. Jeg sætter virkelig pris på mit work space (se bare her, her & her) og så sætte jeg ualmindeligt meget pris på kontorartikler og notesbøger. Hvis bare mit hjemmekontor kunne se så flot ud..!

Nomess did a small collection called Work Space. I for one appreciates my work space (see here, here & here) and i really loves paper stuff and note books.. a lot.. maybe to much.. Oh well i wish my home office could look this nice.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SIXAMES