201213

KK shop

Tidligere på ugen var jeg forbi Katrine Kristensens fine shop og værksted på Gammel Kongevej 37 (lige ved Soulland butikken). Min mentale ønskeliste blev godt nok lang. Jeg synes Katrine laver nogle af de sejeste smykker og jeg er meget glad for min EYE halskæde. Nu lurer jeg på Bubble og Bullet øreringene, som Sidsel har, de er virkelig seje! Katrines butik er åbent op til jul, så smut da lige forbi!

Earlier this week i visited Katrine Kristensen in her shop and studio on Gammel Kongevej 37 (right next to the Soulland store). I really like her style and i need more gems from her collection. I already love my EYE necklace but i’ve been eyeing (LOL) some earrings for some time. I love the Bubble and Bullet that Sidsel is wearing. My mental wishlist is getting longer and longer.. Katrines shop is open for the next couple of days, so go buy some presents!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

201213