amour

happy holidays

Broste Copenhagen fur & BXXLGHT lamp.

Jeg er klar på jul. Har bagt en frisk portion småkager med lakrids, hvid choko og citron. Winston har fået et kæmpe kødben og jeg har allerede fået total gode gaver. Jeg startede dagen med hotyoga og så julemorgenmad og mor med på facetime. Julen er ik sådan min yndlings tid, men kan godt lide min familie, god mad og gaver, så jeg føler mig meget heldig over at skulle tilbringe ekstra meget tid med dem jeg holder af i de her dage. Håber i får en dejlig aften, om i holder jul eller ej. Og ps. tjek lige den svedige præmie i den sidste pakkekalender låge hos @bisoudk på instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

amour