knit and boots

2013, Winston & Hot Yoga

Det obligatoriske sidste indlæg for året kommer her. De sidste 2 år har jeg holdt mig fra tilbageblik og sentimental refleksion over bloggen og hvad året har bragt, det vil jeg stadig holde mig fra – og som altid, så kig i arkiverne, der findes mange sjove og pinlige billeder. Dog må jeg nævne at 2013 har været et år i hundehvalpens tegn, det er nemlig det der har fyldt allermest, min aller bedste søde bløde Winston. Nå ja og så et designsamarbejde, 3 ture til Berlin, en til Stockholm og en til New York. Familie og venner, fotoskydninger (arh det blev vidst kun til 2) og en hel masse yoga. For det ikke skal være løgn så har jeg ligget og tænkt lige over det forgangne år (i ved de der nætter hvor man ikke kan sove..) og jeg kom i tanke om at jeg er i den bedste form jeg har været længe. Mit helbred er bedre og min hud er pænere. Med fare for at lyde som indlemmet i en hemmelig sekt, vil jeg skyde skylden på hot yoga, som jeg er sikker på har gjort forskellen. Jeg kan endnu ikke trække vejret helt ned i maven, men mon ikke det kommer næste år? Jeg bliver i hvert fald ved.

Nå kom så i gang med madlavning, neglelakering og hårkrølning, vi skal jo se godt ud til 2014.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

knit and boots