311213

030114

Carin Wester blazer, Soulland meets PlayType tee, Diesel Skinzee jeans, Nike sneakers, Katrine Kristensen necklace, Miss Rayne ring from Line&Jo, Miss Romily ring from Line&Jo, Maria Black Diamond cut ring & WW ring.

I går var jeg inde i byen for at hente de sidste ting til mit indslag i Go’ Morgen DK her til formiddag (se det her) og så hjalp mig og Winston lige drengene i Rezet, som fod-modeller. Jeg var også heldig at møde Sidsel som er hjemvendt efter 1000 års rejse. Jeg var så heldig at få Soulland meets PlayType t-shirten i julegave af min lillebror – har allerede haft den på en helt masse gange, elsker det mørke marmor print!

Yesterday I was picking up the last things for my feature in Good Morning DK this morning (see it here) and then me and Winston helped out guys from Rezet with some pictures. I was also lucky enough to meet Sidsel who finally returned after 1000 years of travelling. I was fortunate to get the Soulland meets Play Type t-shirt for Christmas from my brother – i’ve already worn it a lot, love the dark marble printing!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

311213