Gold bubbles

InWear SS14

IW_1401_CA_010_A4OP IW_1401_CA_011_A4OP IW_1401_CA_004_A4OP IW_1401_CA_002_A4OP

 

InWear SS14 Campaign with Marie Hindkær

Det er ingen hemmelighed at jeg er meget glad for InWear og jeg synes de har gennemgået en rivende udvikling fra 2008 hvor Lene Borggaard tog over og til nu, SS14 som er første kollektion med det nye designteam efter Lene er rykket til(bage) til Bruuns Bazaar. Jeg synes det er pænt, enkelt og lækkert. Det er noget jeg vil gå med og noget jeg kan se mange andre gå med. Det er godt! Og kølvandet af Caroline de Maigret og Hanneli, er sørme Marie fra Blame it on Fashion, det er altså også rigtig sejt!

It’s no secret that I am very happy about InWear and I think they have undergone a rapid development from 2008 when Lene Borggaard took over and up until now, SS14 the first collection with the new design team after Lene has moved  (back) to Bruuns Bazaar. I think it’s neat, simple and delicious. This is something I will wear  and I can see many others agree. It’s good! And in the aftermath of Caroline de Maigret and Hanneli is  Marie from Blame it on Fashion, which is also very cool!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gold bubbles