Hope and the cutest dogs

180214

6901detail6902 pumasuede

 

DANSK jacket, BISOU pour Won Hundred knit, InWear suede pants, Ganni bag & Puma Suede Classic sneakers.

I dag legede jeg fodmodel hos Rezet og lokkede et dagens ud af dem i nye Puma Suede Classics som jeg har glædet mig til at få fingrene i. Her til aften var jeg forbi DANSK som desværre lukker og derfor havde inviteret til gravøl og shopping. Butikken har åbent et par måneder endnu, men vil råde jer til at kigge forbi Istedgade 64 inden længe. Der er masser af gode ting, og det er altså nu eller aldrig. Viser jer mit køb snart! (øh ja selvfølgelig købte jeg noget, hvordan kunne jeg lade være!).

Today I acted as a foot model at Rezet and lured a outfit picture out of them in my new Puma Suede Classics that I’ve been looking forward to get my hands on. This evening I went by DANSK since they unfortunately closes and therefore invited for beers and shopping. The store is open a few months yet, but would reccomend you to stop by Istedgade 64 shortly. There are lots of good things and it is now or never. Gonna show you my purchases soon! (oh yes, of course I bought something, how could I resist!).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hope and the cutest dogs