Eun-Jung Lee

On the go go

tumblr_mwde1clY6V1qljft7o1_500

 Godmorgen! I dag skal jeg i skole, til frokost møde, til løbeklub og til sidst til middag og jeans fitting hos Gina Tricot. Lang men god dag! Jeg har forresten også fået lov til at overtage Costumes Instagram, så i kan følge min #torsdagstakeover hos @costumedk og husk også at jeg instagrammer alt hvad jeg synes er #stadigfresh hos Tic Tac på @stadigfresh, øh og så kan i jo også altid finde mig på @fredesblog.. Hah det er noget af en instating jeg har kørende pt.

Good morning! Today i have school, lunch meeting, running club and finally a dinner and jeans fitting at Gina Tricot. A Very long but fun day. Furthermore i’m taking over Costumes Instagram, so you can follow my #torsdagstakeover at @costumedk and also i’m still gramming all the stuff i find #stadigfresh over at Tic Tac at @stadigfresh, oh and you know you always can find me at @fredesblog. It’s some instagram thing i have going on huh?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eun-Jung Lee