090414: Leo slipper

Saturday: La grande finale

tumblr_ms0mvh4mo71qex654o1_1280.jpg
Oh lørdag! Min dag har været fyldt til randen med teori og analyse, jeg sidder og skriver min 2. ud af 4 eksamens opgaver. Jeg er i gang med min kandidat på IT universitetet og min specialisering hedder Green Society & Technology, og det er det fag jeg skriver opgave i nu. Min case er Madakademiets Madbyttedag og opgaven handler om hvordan værdier bliver etableret gennem handlinger i den udveksling der sker på et madbyttemarked og jeg tager udgangspunkt i teorier fra Harraway, Mol, Law og Palsson – det kunne jo være nogen der læser med også studerer eller kender de teorier? Nå så ved i også hvad je skriver opgave om 😉

Det som det her indlæg egentlig skulle handle om er selvfølgelig Melodi Grand Prix finalen i aften – og nej det er faktisk ikke fordi jeg er die hard ESC fan, men fordi jeg siden 8. Marts har blogget om Grand Prix og kommenteret outfits for DR. I aften er kulminationen og jeg glæder mig til at se finalen (selvfølgelig skal jeg se den) og kommentere deltagernes looks. Der er gode ting i vente! Hvis i har lyst til at læse de indlæg jeg har skrevet, så kan i finde dem her og hvis i vil se mine kommentarer til deltagernes looks, kan i finde dem her i aften mens showet løber af stablen – men også fra de forgående Semi Finaler.

Er i Grand Prix fans? Skal i se showet i aften? Og hvem hepper i på?

PLEASE STEM PÅ MIG TIL ELLE STYLE AWARDS BLOGGER CHALLENGE//PLEASE VOTE FOR ME IN ELLE STYLE AWARDS BLOGGER CHALLENGE

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

090414: Leo slipper