Sunday

Ivylee Copenhagen

ivylee.jpg
Jeg er faktisk rigtig glad for støvler – selvom jeg mest går i sneakers. I det sidste år har jeg helt forsømt mine tre yndlings af slagsen; mine gule A.P.C støvler, de sorte fra Balenciaga og de brune 2nd hand. Den må jeg altså lige lufte snart. Men øhh der findes jo mange flotte støvler på markedet og lige nu har jeg øjne på de her hvide basser fra Ivylee Copenhagen. Synes de er ret fine med det sorte elastik og lidt ‘trafik skilt’ agtige. Sandalerne faldt jeg over på deres hjemmeside og synes de er så enkle og fine. Tjek Ivylee ud her. Ved ikke hvor det kan købes..!

I really like boots, even though i’ve been wearing sneakers for the past year… Gotte get my fave out soon. I’m also keeping an eye on these white babes from Ivylee Copenhagen. I like their super simple almost signal look. I also love the sandals, so clean and simple. You can check out Ivylee here.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday