Bribe your sisters with ice cream

Nuit Comme Oui

nuitcommeoui.jpg
nuitcommeoui1.jpg
nuitcommesoui2.jpg
I sidste uge fik jeg en lille luftig pakke med denne her smukke kjole i. Den er fra det danske mærke Nuit Comme Oui og selvom jeg har kendt til mærket i flere år, var det en dejlig overraskelse. Det kaleidoskopagtige print passer perfekt til mine grønne shorts og der gik sgu styling i mig, så jeg tilføjede et sølv armbånd med en marmor perle fra Sloan Sable. 

Jeg er taget i sommerhus, i ly for distortion og godter mig pt. i sofaen med en kop kaffe og en kanelsnegl. Morgenen er gået med en lang tur på stranden og en tur i vandet (!) se selv her for dokumentation.

Last week i got a tiny fluffy package containing this beautiful dress. It’s from Nuit Comme Oui and even though i have known the brand for some years, i was pleased by the surprise. The caleidoscopic print is so awesome and goes perfectly with my green shorts, and since i was at it, i threw on this cool bangle from Sloan Sable.

I have resided to my summer house to avoid Distortion and atm i’m on the couch with a cup of coffee and a kanelsnegl. This morning was spent with my dog on the beach and a quick dip in the water (!) see instagram for documentation!

Nuit Comme Oui dress, H&M Trend shorts, Sloan Sable bracelet & Maria Black bracelet.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bribe your sisters with ice cream