WIN WIN: RebekkaRebekka

Sweden here we go!

tumblr_mojjhcdNZi1qzh6j3o1_500.jpg
10608112_696906937050567_1022280817_n.jpg
Lige nu er jeg på vej til Göteborg med Nelly.com for at se nærmere på deres vinter kollektion. Jeg har været røv tidligt oppe og glæder mig til kaffe og det svenskeliv i små 24 timer. Jeg har prøvet at lave et indlæg til jer om de mega seje Drop Chairs som jeg teasede for på insta, men min photoshop samarbejder ikke, så det kommer senere på ugen. Min #helelortetchallenge går små skridt i den rigtige retning efter en sygeweekend. Jeg er også kommet igang med Senses 21 dages challenge og i dag hvor jeg er i Sverige må det blive hjemme yoga og styrke – måske jeg lige kan holde jer opdateret på det? Hotelyoga? 

Har dog et andet indlæg klar til jer senere, så kig forbi!

XX Frede

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WIN WIN: RebekkaRebekka