Hey monday and puffy jacket

New York New York

tumblr_n2l7kd2Osi1qbb5fco1_1280.jpg
I næste uge tager min kæreste mig under armen og så tager vi en uge til vores yndlings by, New York. Fordi vi skulle jo ikke på ferie her i efteråret, det kan i jo nok forstå. Men så havde vi en yolo onsdag og sad i et meget lyst køkken og spiste madder og blev enige om at hvis der var noget vi skulle så var det til New York. Nu. Så billetter blev købt, lejlighed lejet og hundepasning arrangeret – det er heldigvis det mindste problem, everybody loves Winston 😉

Vi skal bo i Greenpoint og det eneste der er på programmet er museer; Whitney, PS1 og Guggenheim, mad; the NoMad, Café Habana, Jean-Georges og Shake Shack og så selvfølgelig shopping (hvis jeg ellers har bedre shopping-held end sidste år). G.L.Æ.D.E.R. mig!

Har i nogle NY trick i ærmet så smid dem lige min vej!

Next week, my boyfriend and me is heading for our favorite city, New York. We had a common understanding that we weren’r going on holiday this autumn, it was pretty determined But then we had a yolo Wednesday and sat in a very bright kitchen and ate sandwiches and agreed that if there was anything we needed to do, it was to New York. Now. So tickets were bought, apartment rented and dogsitting arranged – fortunately it’s no problem, everybody loves Winston;) 

We will be staying in Greenpoint and the only thing on the plan is Museums; Whitney, PS1 and Guggenheim, food; the NoMad, Café Habana, Jean-Georges and Shake Shack and of course shopping (is i have better shopping-luck than last year). I’m E.X.C.I.T.E.D!

Got some NYC tricks up your sleeve? Hit me!

8 kommentarer

 • Karoline
  Exiting! Tager selv afsted med min højskole her på lørdag og glæææder mig!
  Pt leder jeg lidt efter et billigt og sejt yogastudio, da vi har snakket lidt om at tage en yogaklasse mens vi er i NYC – kan du anbefale et?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline
  Et rigtig godt restauranttip er restauranten The Red Rooster i Harlem. Der er super meget gang i den i weekenden, hvor man skal bestille bord. Manden, der driver stedet, er fra Etiopien, vokset op i Sverige og bor nu i Harlem, så det er lidt et fusionskøkken mellem de tre lande. Det lyder spøjst, men maden er virkelig lækker og er klart anbefalelsesværdigt!! 🙂 God tur!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla
  Emilie lilja har lavet en ret cool guide her, synes jeg!
  http://lilja.eurowoman.dk/life/efteraarsferie-i-new-york/
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rm
  Momos sushi shack i williamsburg er vanvittig og skal prøves!
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla - Cfashion
  Åhh hvor lyder det bare skønt!! Gid det var mig, det er snart 4 år siden at vi var der sidst.
  Dette efterår drømmer jeg om en lille smuttur til London, sønnen på 3 år har ikke prøvet at flyve før, så en lille tur er nok god at starte med 😉
  Cfashion.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie
  Wow det lyder vildt fantastisk. Hvor mon I har lejet lejligheden igennem?
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Olivia
  Tag en tur op på High line park, bare for at gå og nyde byen og se den fra en lidt anden vinkel.
  I må have den fedeste tur!
  (Slet ikke misundelige, nej! ;-D)
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • emilie n
  Hvis i skal bo i greenpoint kan SKAL i tage forbi Tørst (ølbar på manhatten av) og måske spise nogle snacks i baren eller spise rigtig middag på Luksus (lille bitte restaurant i barens baglokale), og til morgenmad skal man have en everything bagel fra Peter Pan Bakery (de laver også virkelig gode donuts, ligger også på manhatten av) og så skal i tage på Output på wythe av, der er tit virkelig gode fester, Actress spiller i weekenden og det var ca hvad jeg ville lave. OOOH og så husk at bestille “ridiculous amount of truffles” hvis i får noget med trøfler på the nomad, det er dyrt men hold op hvor er det også lækkert når de bare står og høvler trøffel ned over ens risotto. Og bagefter ens dessert. Latterligt meget trøffel. GOD TUR
  1mil.tumblr.com
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hey monday and puffy jacket