Wednesday wants

Camera lover

2014-10-09 09.20.10 1.jpg
Hvis i nogensinde skulle undre jer over hvilket kamera jeg bruger, så er det et Panasonic GF6 med 25 mm optik. Jeg har brugt Panasonic kameraer siden min far gav mig et digital kamera for 8 år siden. Jeg synes bruger venligheden er i top og så er der en mega god autofunktion, samtidig med at det er let at indstille manuelt – jeg bruger manuelle indstillinger til opstillinger osv. men når jeg smider kameraet i hånden på min mor eller lillesøster, så er dte på auto.

Jeg har testet en del forskellige kameraer og har fundet ud af at til mine behov (altså nu er jeg jo ikke professionel..!) så fungerer de såkaldte systemkameraer bedst, med lille kamerahus og udskifteligt objektiv. Jeg synes Panasonic laver de bedste af slagsen og kan kun anbefale dem videre!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday wants