sunday wear

The Weekend

IMAG0557.jpg
IMAG0551.jpg
IMAG0479.jpg
IMAG0501.jpg
IMAG0505.jpg
2014-11-01 08.49.18 3.jpg
Denne her weekend har totalt overhalet mig! Jeg smækkede min computer i fredag eftermiddag og mødtes med en veninde til et glas (læs flaske) vin inden vi skulle til fødselsdag. Lørdag afprøvede jeg Car2Go konceptet som jeg skrev om her, sammen med min lillebror som beærede KBH med sit selskab. Vi havde alle mulige planer om at skulle i dyrehaven og være efterårsagtige, men nåede ikke længere end The Donut Shop på Østerbro, som jeg også skrev om her. Car2Go fungerede helt fint – vi oprettede os i en butik på Vesterbrogade og fandt en bil lige rundt om hjørnet. Det jeg synes var lidt tricky, var parkering – det virker lidt underligt bare at parkere den og på trods af forklaringer om hvor bilen kan parkeres var jeg stadig i tvivl. Nu må vi se om der kommer en eller anden psyko bøde… The Donut Shop er optur og jeg kan ikke tænke på andet end hvornår jeg skal der hen igen..! Lørdag aften blev brugt på at fejre Sidsel i dejligt selskab og masser (læs flere flasker) vin med Tikkie. Jeg fik også inviet mine nye støvler fra Lykke Li x Other Stories, som er total amazing at have på, men komplet umulige at cykle i… vidner et kæmpe blåtmærke på mit lår om.. I dag søndag har bare stået på opgaveskrivning, frokost på Shawarma Grill House, børnefødselsdag hvor Winston og jeg blev udstyret med flot hovedbeklædning og nu sidder jeg og gør kål på en burger fra mit favo sted på Vesterbro, mens jeg blogger og arbejder videre på en opgave om Sociale Netværk og hvordan teknologi kan have en indflydelse på social kapital. 

Indlægget er udgivet i samarbejde med Car2Go.

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

sunday wear