Weekend: 3 things you should do #2

Mario Badescu treatment

P1130422.jpg
P1130426.jpg
P1130423.jpg
IMAG0159.jpg
IMAG0161.jpg
IMAG0166.jpg
Da jeg var i New York hookede søde Karen fra Beauty Hero mig op med en treatment hos Mario Badescu i deres salon i Midtown. Jeg fik en european facial af den sødeste behandler Shirley, som ikke hed Shirley, forklarede hun, men det var hendes amerikanske navn, ligesom mit er Freddy. Frederikke fungerer ikke på engelsk. Det grinede vi lidt af inden hun gik i gang med damp, fugt, gel og lotion. Behandlingen tog lidt over en time hvor Shirley først dampede og så rensede min hud. Der efter lagde hun mine hænder i nogle varme handsker og mit ansigt fik en moisture maske på og varme klude over. Derefter fik jeg healing powder på, som jeg bruger i forvejen og så fik jeg (min yndlings!) seaweed mask, som er en ISKOLD gel der kommer på ansigtet og størkner til sådan noget gelé agtigt.. Det føles meget underligt men VILDT rart! Shirley var virkelig sød og men iskold mens hun fiksede mit ansigt og bemærkede ‘Honey, this is beauty pain, you need it’, hvis jeg skar grimasser. Hun mente at min pande var ‘main problem area’ med ‘many different issues’, så jeg skulle rense min hud bedre og bruge meget milde produkter. Min hud var babyface i flere dage efter og Shirley anbefalede at jeg fik en facial lidt oftere, efter jeg fortalte hende at det var et år siden sidst, og det var vidst nok min første. Hah. Beauty rookie. 

Behandlingerne koster omkring 65$ og stedet er helt cool og low key, ingen fancy pants eller noget. Jeg havde en virkelig god oplevelse og følte at Shirley vidste hvad hun lavede, og tog hensyn til min meget sarte hud. 

Jeg bruger i forvejen Healing Powder, Carnation make up remover, Rose and Aloe facial spray (forevigt yndlings!) og Keratoplast cleanser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend: 3 things you should do #2