Office time

Winston x Adax #2

bike800_1.jpg
bike500_2.jpg
bike500_1.jpg
bike800.jpg
Okay, er i klar til Winstons #2 favorit fra Adax?
Jeg har altid min lille krøllede ven med i cykelkurven (den er fra Cykelfabrikken på Istedgade) og han bliver altid puttet helt tæt i en taske med et tæppe omkring sig – og spændt forsvarligt fast. Ahem. Nogen kan godt lide at hoppe ud a kurven fx. i et lyskryds på Gl. Køgelandevej eller sådan noget. Living on the edge. 

Tasken er selvfølgelig genial størrelse til cykelkurven og en perfekt lille hundeholder. Den er lavet i det blødeste skind (både Winston og jeg er amazed!) og holdt helt enkel bortset fra et par spænder på hanken. Den perfekte hverdags taske tænkte vi! (ps. den er pt. ikke til at finde hos Adax webshop så har fundet to der ligner her og her). 

I morgen viser jeg sidste favorit fra Nuddelprinsen, så stay tuned!

Foto: Luka Roné.

Okay ready for Winston fave #2 from Adax!

I’m always bringing Winston in my bike basket (It’s from Cykelfabrikken on Istedgade) and i always tuck him in a bag with a blanket, so he’s safe and warm – oh and tied up securely, since someones got a thing for jumping out in the middle of the street…!

The bag is so nice and in the softest leather (both me and Winston was pretty amazed!) and it’s all simple and pretty perfect for everyday use – and fit’s right in the basket. It is not available at Adax atm. so i’ve found two that looks similar here and here.

Tomorrow is the last favorite from the noodleprince, so stay tuned!

Photo by Luka Roné

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Office time