Rue du Cherche

Eyewear 2015: Ottomila & DITA

dita2.jpg
dita3.jpg
otto1.jpg
otto2.jpg
otto3.jpg
dita1.jpg
otto4.jpg
I sidste weekend var jeg i München med Poul Stig Briller for at se hvilke briller og solbriller der kommer i 2015. Vi var på den (kæmpe) store messe Opti som har 4 (kæmpe) haller med eyewear. Jeg havde fornøjelsen af at møde Hr. Moscot og søn, Garrett Leight og Moritz Kreuger fra Mykita. Jeg så også nogle mærker jeg ikke kendte før fx. 8000 Ottomila og det super eksklusive DITA (som er opkaldt efter Dita von Teese). 

Billederne her er af DITA, et amarikans eyewear brand der blev startet af John Juniper og Jeff Solorio i 90’erne med en mission om innovativt og kompromisløst brilledesign i højeste kvalitet. Deres udvalg på Opti var meget begrænset, men virkelig fint. De store cateye briller var vilde nok.

8000 Ottomila er et italiensk mærke som laver briller størkt inspireret af skibriller fra 70’erne. Når de er foldet er de helt flade, hvilket ser ret sejt ud, men samtidig har de ret meget tyngde. Jeg ladge især mærke til at de beklæder nogle af modellerne med læder, hele vejen rundt om glasset, hvilket giver det et helt andet og ret retro udtryk.

Last weekend i was in Münich with Poul Stig Eyewear to check out what is to come for 2015. We went to the huge Opti15 fair and had an amazing time browsing through all the brands. I was so lucky to meet the sweet guys from MoscotGarrett Leight and Moritz Kreuger from Mykita. I even discovered new brands like the retro 8000 Ottomila and the super exclusive DITA (named after Dita Von teese).

Here are my faves from Dita and Ottomila.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rue du Cherche