DKNY Cara Delevingne

Birthday wishes

wishes.jpg
Min fødselsdag nærmer sig og på trods af at jeg elsker at fejre fødselsdag, får jeg en større trang til shots for hvert år. Til gengæld er en af mine yndlings beskæftigelser at finder ønsker, så på en måde er jeg i højsæson! I år står øreringe fra Katrine Kristensens SUN kollektion og en juicer aller højest på listen, men desværre er de pænt beskostelige. Jeg ønsker mig også Olga Ravns roman Celestine, som på trods af det yndige cover er en spøgelseshistorie og Chimamanda Ngozi Adichies essay Vi burde Alle Være Feminister. Huen er fra Tak. Ori og er ikke til at støve op nogen steder online, men jeg tror Holly Golightly forhandler dem i butikkerne. En anden lyseblå hue ville nu også kunne gøre det. Abbo på magasiner er altid en favorit, det er så nice at få med posten og gode magasiner har jeg lyst til at gemme for evigt. Lige nu læser jeg The Gentlewoman, som jeg plejer og har kastet min kærlighed på Intelligent Life. De hvide Adidas Boost er helt perfekte, men jeg ved faktisk ikke om jeg ville kunne lade være med at gå med dem til hverdag, selvom jeg mest mangler løbesko. Den klassiske 101 fra Nørgaard på Strøget ønsker jeg mig i sort og hvid stribet og så en foam roller, som måske er et lidt aparte ønske, men hvis i har prøvet det, så ved i også hvor effektivt det er. 

My birthday is in one week and despite my eager to drink shots whenever i think about my age (and getting older) i really love it. I also love collecting wishes, and this must be my prime time. On top of my list is earings from Katrine Kristensen SUN collection and a slow juicer, but those things are very expensive, so i also wish for some books, magazine subscriptions, a warm (and preferable light blue) beanie, a foam roller, new running shoes and a basic 101 top from Nørgaard på Strøget. 

Katrine Kristensen Rainbow 2, Rainbow 3 & Single sunray earrings, Tak. Ori beanie, Olga Ravn CelestineChimamanda Ngozi Adichies Vi burde Alle Være Feminister, Witt Juicepresso, Blackroll foam roller, Adidas Boost ESM running shoes, Nørgaard på Strøget 101 top & subscriptions to Intelligent Life and The Gentlewoman.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DKNY Cara Delevingne