Iceland #1 featuring a Wu-Tang vest

Friday makes it allright

tgif.jpg
Fredag føles altid som en milepæl i ugen synes jeg. Nu er jeg nået så langt og glæder mig virkelig til denne weekend. Skal hold fødselsdag med min familie og fejre Kvindernes Internationale Kampdag på søndag. En familietradition jeg elsker! I morgen poster jeg min guide til Island, så kig forbi, ik?

Friday feels like such a mile stone for my week. Can’t believe i got this far! My weekend will be spend with a birthday celebration with my family and International Womens Day on sunday, a family tradition i love. Tomorrow i will post my iceland guide, so stop by, will’ya?

Isabel Marant SS15 Campaing shot by Inez & Vinoodh.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Iceland #1 featuring a Wu-Tang vest