Court date

Todays inspiration

tumblr_n53zpfcrR11qljft7o1_1280.jpg
tumblr_nhphncCgjL1rsuch2o1_1280.jpg
tumblr_mzt923n5q51rasmrto1_1280.jpg
tumblr_nd5aa0lrD31r2wgwlo1_500.jpg
tumblr_ng9gneYGeC1sb70d2o1_1280.jpg
Dagens inspiration er kaffe, kaffe, donuts og store smil. Skal starte min dag med at se Pernilles samarbejde med Superga – hvilket jeg glæder helt sygt til! Så har jeg to sjove fotoskydninger og lidt arbejde inden aftenarbejde med Sidsel og middag! Husk at følg med på instagram hele dagen @fredesblog

Todays inspiration is coffee, coffee, donuts and big smiles. Will start my day with the launch of Pernilles collab with Superga, which i’m pretty excited about. Then i have two fun photoshoots and some work before i head of to work with Sidsel and most important – DINNER! Remember to tag along on intagram @fredesblog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Court date