#EnergyTakeoverSthlm

NYC snaps

bluebottle.jpg
dunkin.jpg
fiveleaves.jpg
goodmorning.jpg
IMAG4509.jpg
kehinde.jpg
LE.jpg
ootd.jpg
rapha.jpg
runrunrun.jpg
sarah ohk.jpg
snacks.jpg
sohogrand.jpg
williamsburg.jpg
williamsburgbridge.jpg
11111472_354770941382969_1457024221_n.jpg
11117056_350418801815182_2057655622_n.jpg
ootd2.jpg
wythebathroom.jpg
Havde den bedste tur til New York hvor jeg boede på det fantastiske Wythe Hotel, hang ud med min tante Claire, shoppede med Sidsel og hendes kæreste, spise virkelig god mad, snakkede sneakers med seje Sarah og havde kvalitetstid med min familie. Jeg fik endda også løbet 3 ture for at holde mig igang til Adidas #EnergyTakeoverSthlm som jeg skal løbe i aften, sammen med seje Julie Pallesen, tjek forresten hendes blog ud her. Har samlet lidt NYC snaps. Laver en udførlig NYC guide meget snart.

Had the best trip to NYC where i got to stay at the awesome Wythe Hotel, caught up with my aunt Claire, did some shopping with Sidsel and her boyfriend, had some awesome dinners, talked about sneakers with Sarah and had some much needed quality time with my family. Oh and i even went for three runs to get ready for the Adidas #EnergyTakeoverSthlm which i’m doing tonight with my girl Julie Pallesen, check out her blog here. I’ve collected some snaps from my trip, but i promise to make a complete NYC guide very soon.

1 kommentar

  • Louise Christensen
    Hej! Hvor kan man finde, eller hvad hedder modellen på din hvide Hilfiger T-shirt som du har på, på et af billederne? 🙂
    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#EnergyTakeoverSthlm