NYC snaps

3 x Tommy Hilfiger for me

whitefaves.jpg
blue tommy hilfiger shirt.jpg
leather tommy hilfiger skirt.jpg
Jeg elsker når jeg får lov at dimse rundt i fotostudiet på kontoret – især efter vi har fået en lyserød baggrund har jeg ikke været til at slæbe ud. Denne gang har jeg lavet 3 stillebens med udgangspunkt i mine favoritter fra Tommy Hilfiger. I har faktisk allerede set både nederdelen og toppen in action her og her.

Når jeg ser billederne sammen er det let at se at min stil er ret sammensat, ikke desto mindre synes jeg det hele passer så fint sammen. Den rå lædernederdel vil jeg bruge med helt slidte Stan Smiths en hvid tee og min fake fur clutch. Jeg går sjældent i nederdele og min egen lille regel er at hvis de er korte, skal der flade sko til, derfor er de smadrede Stans helt perfekte. Den blå skjorte er en fusion af den perfekte denim skjorte og den fineste silkeskjorte. De er ret lang og kombineret med blå jeans er det en god konstrast i en denim look. Mine Stella loafers skal snart frem igen, selvom jeg er blevet lidt for vant til at hoppe i sneakers. Den hvide top er så mega fin og yndig, og selvom den er langt mere feminin end det meste jeg går i, så bliver den så god til sommer med jeans og sneakers og 70’er hår.

I love when I get to play around in the photostudio – especially after we got a pink background, I have not been easy to keep out. This time I made 3 still lifes on the basis of my favorites from Tommy Hilfiger. I’ve actually already shown you both the skirt and top in action here and here.

When I see the images together, it is easy to see that my style is quite mixed, nevertheless, I think it all fits so well together. The raw leather skirt I will use with worn out Stan Smith, a white tee and my faux fur clutch. I rarely wear skirts and my own little rule is that if they are short, the shoes must be flat. The blue shirt is a fusion of the perfect denim shirt and the finest silk shirt. It’s quite long and combined with blue jeans is a good constrast in a denim look. I have to wear my Stella loafers soon, although I got a little too accustomed to just wear sneakers. The white top is so cute and adorable, and although it is far more feminine than what i mostly wear, it will be so good for summer with jeans and sneakers and 70s hair.

1 kommentar

 • Ida
  HEJ Frede,
  Du kender ikke tilfældigvis til den blå skjortes og hvide tops “model-navne”? Kan nemlig ikke umidddelbart finde dem på hilfiger-siden?
  Og så i øvrigt: super sej blog!
  Kh Ida
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYC snaps