240415

HTC One M9

htconem9.jpg
Som jeg nok har skrevet før så er jeg HTC ambassadør og med den fine titel følger en ny telefon i ny og næ. Seneste skud på HTC stammen er landet i mine hænder, efter en fantastisk middag på I’m A Kombo med HTC, Trine, Laura, Danijel, Kenneth, Virgil og Sidsel. Jeg har fået den sat op og testet den igennem over weekenden, og jeg elsker den ligeså meget som M8. Billederne er stadig i top og systemet er så intuitivt. Jeg tænker at en længere teknisk anmeldeleses vil blive alt for nørdet, men hvis i har nogle spørgsmål, må i endelig sige til. Er happy HTC bruger på snart 3. år, så jeg burde kunne svare på lidt af hvert.

Om en måneds tid skal jeg teste M9 på en lille tur, glæder mig sygt meget! Kan i gætte hvor jeg skal hen? Der er en ledetråd på billedet, oui!

2 kommentarer

 • Frederikke
  Fedt Marlene, håber du bliver lige så glad for din, som jeg er for min. Hehe ja mon ikke det er 😉
  fredesblog.dk
  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj
  Lækkert 🙂 Jeg glæder mig til at tage min i brug. Jeg venter på et nyt sim-kort.
  Mon det er byernes by, du skal til?
  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

240415