Weekend walk in H&M Consious Exclusive

SMART

2-4.jpg
Har i undret jer over at jeg har tilbragt næsten alle weekender i det her år med Sidsel? Mine venner og familie har i hvert fald spurgt efter mig et par gange.. Sagen er bare den at vi de sidste 4 måneder har arbejdet på noget ret spændende, nemlig en bog. En vaske ægte bog i papir, men en titel og skrift inden i, udgivet af People’s Press. Vildt! Vores bog hedder SMART og vi har seriøst givet den gas for at lave den svedigste bog. Den er blevet skrevet på efter arbejde, sene aftener, i weekenderne, i Ægypten, Berlin, Island, New York og Stockholm. Og rigtig meget i flyverne. Vi er død stolte og glæder os helt vildt til at vise jer resultatet til September, hvor SMART bliver udgivet. 

Kommer til at høre meget mere! Så glæd jer til SMART!

Have you wondered why I spent almost every weekend in this year Sidsel? My friends and family asked for me a few times.. It is just that in the past four months we have been working on something pretty exciting, a book. A genuine book in paper, with a title and words inside, published by People’s Press. Crazy! Our book is called SMART and we have put all our effort in this, to write the coolest book. It’s been written in after work hours, late nights, on weekends, in Egypt, Berlin, Iceland, New York and Stockholm. And on flights. We are so so sooo proud and really looking forward to show you the results in September, where SMART is released.

You will hear more about this! So stay tuned for SMART!

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend walk in H&M Consious Exclusive