270415

020515

gardenia wonhundred.jpg
gardenia wonhundred day.jpg
Godmorgen! Jeg sidder pt i toget på vej til Aarhus. Tømte en 7/11 for kaffe, rødbedejuice, salat, skyr og croissanter, så jeg er velekviperet til 3 timer i lyntog. Jeg skal løbe ‘Wings for Life’ løbet som finder sted i hele verden i dag, og i Aarhus går startskuddet altså kl. 13. Læs mere om løbet her. SKal løbe med Sidsel som har lovet at hente mig ved banegården, så jeg ikke farer vild. Det er faktisk længe siden jeg har været i Aarhus, så håber vi får tid til en frokost i solen eller bare gå lidt rundt. Vi er inviteret af Puma som også er hovedsponsor på løbet, og derfor har jeg også løbet lidt i denye Puma Ignite sko. De er virkelig lette og har klaret sig godt på de kortere ture jeg har løbet i dem.

Nå men mit outfit er fra i går hvor jeg gik Vesterbro, Nørrebro og Østerbro tynd. Skulle hente nogle smykker hos Katrine Kristensen til Elle Style Awards, forbi Adélie for at prøve den jakke jeg bloggede om forleden (som var udsolgt! Fail! Aldrig blog om noget før du selv har købt det..!) og så skulle jeg til 25 års fødselsdag på Østerbro. Nåede også en falaffel hos Ahaa og kaffe og wienerbrød hos Mirabelle på vejen!

I’m on my way to Aarhus to run the Wings for Life run together with Sidsel. We are invited by Puma whos the main sponsor. The run takes place all over the world at the same time, so the start will be at 1pm in Denmark. 

Yesterday i was wearing this while running some errands around town and going to a birthday party. 

Wearing: Day Birger et Mikkelsen top, Won Hundred jeans & Gardenia heels.

Affiliate links


SHOP THE LOOK

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270415