Summer wishes

030515

ganni kjaer eastpak puma 1.jpg
ganni kjaer eastpak puma.jpg
Et meget aktuelt dagens fra min tur til Aarhus, jeg er lidt ramt efter Wings for Life løbet, men i godt humør. I morgen skal jeg til Elle Style Awards med Trine, har et ret sejt outfit klar, som jeg glæder mig til at vise jer!

Actually this is my outfit from right now, a little tired from todays run but happy. Tomorrow i’m going to Elle Style Awards with Trine, and i’ve got a pretty cool outfit planned. Can’t wait to show you.  

Wearing: Ganni jacket, Kjær København tee, Weekday jeans, Puma x Alife New York sneakers, Ray Ban sunglasses & Eastpak x Jean Paul Gaultier bag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer wishes