bangs bangs bangs

Summer wishes

thumb_2519344_2000x2000.jpg
anne_02_0005-6.jpg
Efter en hel dag i Aarhus med bragende sol er jeg så klar på sommer og bare ben.. og en til flere Apérol Spritz. Og så gad jeg godt at det hele skete iført det her opturs denim sæt eller den lyserøde kortærmede skjorte fra Mads Nørgaard. Det er helt perfekt stylet med Adidas Temper Run som er en af mine yndlings sneakers.

After a long dag in Aarhus with perfect weather i’m so ready for summer with bare legs and some (or many) Apérol Spritz. Oh and could i please be wearing these outfits while sippin’? Both are perfectly styled with Adidas Temper Run, one of my favorite sneakers.

Mads Nørgaard denim top and skirt & pink shirt and jeans.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bangs bangs bangs