080715

110715

stinegoya adidas campus 80s japan vntg.jpg
mykita damir doma.jpg
stinegoya adidas campus 80s japan vntg2.jpg
Har brugt min lørdag som jeg bedst kan lide det; morgenkaffe med min mand i solen, træning med min yndlings Blaksted, Vesterbro hæng med mine venner – masser af iskaffe, Kødbyens Mad og Marked inkluderet. Nu skal jeg spise middag med en veninde og nyde at København viser sig fra sin bedste side. Har lige købt de her Adidas Campus 80’s i Rezet (farligt sted at arbejde!) og elsker dem! Har altid været mere til Gazelle 2, men da jeg i et par år kun har kunne finde Gazelle OG har jeg fået et godt øje til Campus 80’s som også har den lidt tykkere sål. Solbrillerne er forresten også nye og så optur! Jeg bestilte dem tilbage i Januar da jeg var på brillemesse med hele Poul Stig holdet, og nu er de endelig kommet. Det er et samarbejde mellem MYKITA og Damir Doma, modellen hedder Dawn og er faktisk opkaldt efter Jazz sangerinden Dawn Hampton. Jeg elsker mønstret som ligner akvareller eller røgslør. Så smukt. 

I have spent my saturday the best way i know. Started with coffee with my man, in the early morning sun, then i had my ass kicked at cardio core with the best coach Blaksted and later i met up with some friends and just hung out in Vesterbro, had lots of iced coffee and stopped by the food market in the Meatpacking. I’ve been showing off my new Adidas Campus 80’s that i just bought (it’s not easy to work at a sneaker store!). Since the Adidas Gazelle 2 will never reach the Scaninavian market i have been eyeing these, as they have the same look and a heavier sole. Also i got to wear my new shades that i ordered back in January when i went to Opti2015 an eyewear fair, with the team from Poul Stig Briller. They are a part of MYKITAs collabo with Damir Doma, and named after the jazz singer Dawn Hampton. I’m obsessed with the smokey colors. So awesome.

Wearing: Stina Goya dress, Adidas Camus 80’s JPN VGT sneakers from Rezet Store & Mykita x Damir Doma sunglasses from Poul Stig Briller.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

080715