Coffee hang

160715: see you in Tisvilde

gant rugger filippa k adidas ray ban meteor superstar.jpg
Jeg er netop ankommet til Tisvilde, har sat min hjemmekontor op på terassen, vinklet så jeg kan tanne, spise vandmelon, se min computerskærm og fjernsynet i stuen – det er jo en spændende etape i dag! Følger i med i touren? Det har altid været en kæmpe del af min sommerferie, fra jeg var helt lille. Jeg aner dog intet om cykelløb, men elsker at følge med og om ikke andet, nyde de sindsyge landskaber og spændingen!

Winston, min sorte puddelhund ligger med tungen ud af munden og har det sygt lækkert – han insisterer på at ligge i solen, selvom han har det alt for varmt. Sidsel kommer med toget om lidt og så starter verdens bedste weekend!

I’ve just arrived at Tisvilde, in our summerhouse. I’ve set up my home office on the terrace, perfectly arranged so i can get a tan, eat watermelon, watch Tour de France and see my computer screen. I love to follow the Tour, even though i know nothing about cycling – it’s just a tradition and my summer wouldn’t be the samme without it. 

Winston, my black poodle is also tanning beside me, with his tounge out. He’s so warm, but insists on laying in the sun. Sidsel is arriving any minute and the most awesome weekend is about to start!

Wearing: Filippa K jacket, Gant Rugger pants, Adidas Superstar sneakers & Ray Ban Meteor sunglasses.

Affiliate links

SHOP THE LOOK

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Coffee hang