Sundayze

Copenhagen Fashion Festival: What to do and what to see

Raf-Simons-Dior-and-I-ov-960x540.jpg
Hver gang der er modeuge i København laver jeg faktisk det her indlæg, for sideløbende med den Københavnske modeuge er der nemlig Fashion Festival. En uge med modeoplevelser, events og arrangementer for alle. I år er jeg så heldig at være inviteret til at snakke ved Blogger Master Class til Fashion Talks lørdag d. 8. August sammen med Sidsel, Michael og Marie. Så det synes jeg selvfølgelig at i skal komme til! Derudover er der Fashion Cinema med Iris og Dior and I, shopping event i Tommy Hilfiger, gadefest i Kronprinsensgade hvor Gant blandt andre nok skal sørge for festen. Lørdag er der Fashion Talks med en masse spændende temaer og så er der Fashion Exchange hvor du kan bytte det tøj du ikke bruger, med andre. 

I kan læse mere om Fashion festival her. Vi ses derude!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sundayze