Mads Nørgaard x Rezet Store

Clouds Clouds

prt_600x756_1433152253.jpg
CLOUDS9313_670.jpg
CLOUDS8648_670.jpg
prt_600x812_1433153534.jpg
Et af de sejeste nye mærker på den danske (og internationale) designscene er Clouds. Med en lille kollektion af strik, silke og bomuld, synes jeg at Clouds rammer den perfekte og essentielle garderobe. Sådan en garderobe jeg ville ønske jeg havde. Men i virkeligheden har jeg flere Hello Kitty strømper end sofistikerede skjorter… og det er også helt fint! Forleden dag mødtes jeg med min veninde Augusta, der var iført 100% Clouds, og siden hun er ret smart, måtte jeg lige tjekke det ud endnu engang. Jeg har udset mig et par ting fra efterårs kollektionen som jeg vil bestræbe mig på at tilføje min garderobe – Striktrøjen, silkebukser og silkeskjorte, samt bomuldskjorten. Så øhh jeg begynder lige at spare op!

Du kan købe Clouds i Nørgaard på Strøget og Nué eller se flere forhandlere her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mads Nørgaard x Rezet Store