200915

SMART

smart the book frederikke sidsel.jpg
Endelig! Jeg har set frem til denne her dag siden februar, og det tror jeg egentlig også min medforfatter Sidsel har. Det var nemlig helt tilbage i vinter at vi begyndte at arbejde på den bog der udkommer i dag – SMART. Jeg har skrevet lidt om den her.

I dag kommer SMART altså på hylderne i boghandlere landet over, men i kan også finde den online på Saxo og andre lignende webshops. I løbet af de næste par uger vil den også være på hylderne hos nogle af vores yndlingsbutikker i København og resten af landet, blandet andre Kyoto, Nørgaard på Strøget og Rezet Store. 

Det spørgsmål jeg har svaret allermest på det sidste stykke tid er; Hvad handler den bog om? 

SMART er en personlig stilguide som handler om hvad du skal fylde din garderobe med, hvad du skal shoppe (og ikke shoppe), hjælp til at overleve tøjkriser så vel som tømmermandskriser og endeligt hvem der inspirerer os. SMART er en blanding af personlige historier, konkrete guides og uddrag af samtaler og beskeder mellem mig og Sidsel, fra det sidste år.

Hvis du er i tvivl, så køb den!

#smartthebook

KØB SMART HER

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

200915