Weekend outfit

SMART the book in Cover magazine

cover smart the book.jpg
Cover har været så søde at lave en feature med mig og Sidsels bedste tips til København og Aarhus, i forbindelse med vores bog SMART. Der er masser af gode steder at spise, se på ting og shoppe, så skynd dig lige at få fingrene i magasinet som er på gaden nu og hvis du ikke har købt vores bog, så gør det lige ik? Den kan købes i Adélie på Guldbergsgade 20, hos Rezet Store Rådhusstræde 6 og online her. Du kan også finde den på Saxo og snart i Kyoto på Istedgade og Nørgaard på Strøget.

Husk at du kan følge SMART på instagram @smartthebook

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Weekend outfit